Οργανώστε τα μέλη και τις συνδρομές

Το easy reservation είναι ένα εργαλείο τόσο για την δυνατότητα ηλεκτρονικών κρατήσεων όσο για την αποθήκευση και διαχείριση μελών και συνδρομών. Μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε νέους χρήστες, να ορίζετε περίοδο συνδρομής αλλά ακόμα και καταχώρηση παρουσιών όπου μπορείτε με χρήση καρτών οι πελάτες σας να τις χρησιμοποιούν κατά την είσοδο και έξοδο από το Γυμναστήριο για την αυτόματη καταγραφή τους. Το πρόγραμμα σας δίνει επιπλέον την δυνατότητα να εισάγετε και συνδρομές με βάση τις παρουσίες όπως για παράδειγμα 10 επισκέψεις Personal Trainer. Το πρόγραμμα παρακολουθεί τις επισκέψεις που έχει γίνει κράτηση ηλεκτρονικα και σας ειδοποιεί όταν αυτές φτάσουν στο τέλος.

Πλεονεκτήματα του Easy reservation

Εύχρηστη

Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις σχετικές με την επιχείρηση σας πληροφορίες, οποιαδήποτε στιγμή

Προσβάσιμη

Πρόσβαση σε όλα σου τα δεδομένα από το desktop σου (PC), το tablet ή το κινητό σου τηλέφωνο.

Ξεχωριστή

Αναβαθμίστε τον σύλλογο/επιχείρηση σας με ένα δυνατό εργαλείο κρατήσεων προσαρμοσμένο τις απαιτήσεις σας.

Επεκτάσιμη

Αποκτήστε μια εφαρμογή με τις δυνατότητες που σας εξυπηρετούν και μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.

Εύκολη διαχείριση των μελών

Κατασκευάζουμε για εσάς μια εφαρμογή προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της δικής σας επιχείρησης. Σύμφωνα με τις ανάγκες διαχείρισης του κλάδου σας δημιουργούμε ένα εύχρηστο εργαλείο που θα σας διευκολύνει στην οργάνωση του γυμναστηρίου ή λέσχη σας.

Αποκτήστε το πρόγραμμα διαχείρισης μελών & συνδρομών

Εσείς καθορίζεται τα στοιχεία που θέλετε να καταχωρείτε για κάθε χρήστη, κατηγορίες πελατών και άλλες λειτουργικότητες. Και εμείς δημιουργούμε την εφαρμογή ανάλογα τις απαιτήσεις της επιχείρηση σας! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107703051 για να βρούμε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για εσάς

Λάμπρου Κατσώνη 60,
11471 Αθήνα

+30 210 770 3051

hello@webdimension.gr
webdimension.gr